Skip to main content

Op vrijdag 20 oktober werd het langverwachte tenue van Futsal Bedum voor het eerst onthuld. Dit was een moment waar velen reikhalzend naar uitkeken. Hoewel de vereniging SV Bedum zeer dankbaar is voor het uitlenen van de paarse tenues, voelt een nieuwe vereniging pas echt compleet wanneer het eigen clubtenue wordt gepresenteerd.

Het nieuwe shirt heeft voornamelijk een zwarte kleur, aangevuld met turquoise accenten. Met deze kleuren neemt de vereniging bewust afstand van haar voorgangers, wat een symbolische nieuwestart markeert. Het ontwerp van het tenue is gekozen door de leden na meerdere stemrondes. Ondanks de frisse start bevat het shirt toch een subtiele knipoog naar het dorp; in de nek van elk shirt prijkt een mooi symbool van de Scheve Toren, ontworpen door mediapartner Studio15.

Alle teams hebben voor de komende seizoenen hun eigen shirtsponsor. Daarnaast is Kooijmans Kalkvrij te zien als co-sponsor op de achterzijde van de shirts van alle teams.

De nieuwe shirts zijn vanaf 20 oktober in gebruik en zullen gedragen worden tijdens wedstrijden in de Beemden en elders in de provincie. Voor de winterstop zullen alle teams nog op een teamfoto worden vastgelegd.

×

 
Wil je een wedstrijd verplaatsen en/of afmelden? Neem hieronder, via Whatsapp contact op met onze wedstrijdsecretaris:

× Wedstrijdzaken