Skip to main content

Voor leden is het vanaf vandaag mogelijk om kousen van de vereniging te kopen! Het betreft Robey-kousen die gebruikt zijn vanaf november tot aan de winterstop. De kousen verkeren nog in uitstekende staat, en sommige zijn slechts één keer gedragen. De prijs per paar is hetzelfde als de aanschafprijs: €3,99.

Futsal Bedum heeft bij het ontwerpen van het tenue gekozen voor een op maat ontworpen kous, die niet in de standaardlijn van de leverancier zit. Vanwege logistieke en productieproblemen konden de op maat gemaakte kousen niet tegelijkertijd geleverd worden met de nieuwe shirts en broekjes. Destijds heeft de vereniging besloten om de wachttijd te overbruggen met zwarte Robey-kousen. Dankzij adequaat handelen van partner Sportmaat kon de vereniging deze kousen voor een gereduceerd tarief aanschaffen.

Om een deel van de extra kosten te dekken, verkoopt de club nu de zwarte kousen. Deze worden aangeboden voor de inkoopprijs van €3,99. De catalogusprijs van deze kousen is €10,95.

Heb je interesse in de kousen? Stuur dan een e-mail naar info@futsalbedum.nl of neem contact op met de materiaalcommissie of Joran Arends.

×

 
Wil je een wedstrijd verplaatsen en/of afmelden? Neem hieronder, via Whatsapp contact op met onze wedstrijdsecretaris:

× Wedstrijdzaken