Skip to main content
  • Op 13 januari organiseert de AC een nieuwjaarsreceptie in Hotel ‘t Gemeentehuis. De opzet zal vergelijkbaar zijn met het feest van vorig jaar: een gedeelte eigen bijdrage, en de vereniging betaalt de rest. De receptie begint om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Tussen deze tijden kan men onbeperkt gebruik maken van de bar. Het feest is uitsluitend voor leden, inschrijven is verplicht en kan via https://forms.gle/cusTrZHSnmcKDjvS7

  • Een aantal teams heeft de nieuwe sokken inmiddels in gebruik genomen, waarmee het tenue echt compleet is! Na de winter zullen we alle andere teams van nieuwe sokken voorzien. Op termijn is het mogelijk om zwarte kousen aan te schaffen voor de inkoopprijs van €4,- per paar. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

  • We zijn ten opzichte van vorig jaar maar liefst met 20 sponsoren gegroeid! Alle sponsoren ontvangen deze week een kerstpresentje als dank voor hun steun aan de vereniging.

  • Voor 2024 onderzoeken wij de mogelijkheid om periodiek een professionele zaalvoetbaltrainer in te huren. We willen alle teams de mogelijkheid bieden om een paar keer per seizoen te trainen met deze coach. We zijn op dit moment vooral aan het oriënteren. Lijkt het je leuk om te trainen? Geef dit dan door aan je leider.

  • We willen al onze leden en vrijwilligers veel plezier wensen bij het RAM Online Marketing Zaalvoetbalgala 2023. Vele spelers en speelsters doen mee, en een aantal scheidsrechters uit onze groep is ook actief. Succes allemaal!

  • Tenslotte wil het bestuur alle leden en vrijwilligers bedanken voor een succesvol eerste jaar Futsal Bedum! Voor 2024 hebben we nog veel meer in petto, maar voor nu wensen we alle leden een fijne kerst en een voorspoedige jaarwisseling!
×

 
Wil je een wedstrijd verplaatsen en/of afmelden? Neem hieronder, via Whatsapp contact op met onze wedstrijdsecretaris:

× Wedstrijdzaken