Skip to main content

De afgelopen jaren was het niet mogelijk om nieuwe teams in te schrijven bij Futsal Bedum. We hebben een aantal jaren te maken gehad met een wachtrij, doordat er zeer weinig capaciteit was in de sporthal in Bedum en in andere plaatsen om ons heen. Voor het komende seizoen doet een unieke mogelijkheid zich voor: Na intensief overleg heeft de vereniging voor het komende seizoen meer ruimte gecreëerd voor teams!

Wij hebben in overleg ruimte voor:

  • Spelers die zich eventueel zouden willen voegen bij het eerste team van Futsal Bedum. Futsal Bedum is inmiddels qua ledenaantallen de grootste zaalvoetbalvereniging van Het Hogeland. Organisatorisch en financieel staat de vereniging er goed voor! We onderzoeken de mogelijkheid om met een fris eerste team een hoger niveau na te jagen. Zie jij voor jezelf een plekje hierin? Neem dan contact op met info@futsalbedum.nl of Joran Arends (06-10455845). Let op, er is al een kleine spelerskern aanwezig. Dit is de reden waarom we alleen spelers accepteren die hierbij zouden passen.
  • Een recreatief heren- of damesteam. Binnen Futsal Bedum plaatsen wij geen individuele spelers in bestaande teams, omdat al onze teams bestaan uit vrienden- en vriendinnengroepen. Wat echter wel mogelijk is, is om als groep een nieuw team aan te melden. Overwegen jullie de stap naar zaalvoetbal? Neem dan contact op via info@futsalbedum.nl
×

 
Wil je een wedstrijd verplaatsen en/of afmelden? Neem hieronder, via Whatsapp contact op met onze wedstrijdsecretaris:

× Wedstrijdzaken