Skip to main content

Futsal Bedum is inmiddels een half jaar onderweg, en het gaat goed met de vereniging. Sinds we zelfstandig verder zijn gegaan, hebben we mooie stappen kunnen zetten, en we merken dat het sentiment omtrent de vereniging positief is!

In de wandelgangen horen we alweer de nodige geluiden over eventuele nieuwe teams die zich graag bij Futsal Bedum zouden willen voegen. Als vereniging proberen wij zaalvoetbal in Bedum voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Echter, in Bedum hebben we te maken met een zeer beperkte zaalcapaciteit.

Achter de schermen is de vereniging druk bezig met het onderzoeken van mogelijke oplossingen om aan meer zaalcapaciteit te komen. Dit proces wordt makkelijker als er vroegtijdig duidelijkheid is over hoeveel teams er in 2024-2025 graag zouden willen zaalvoetballen.

Via deze weg willen wij potentiële teams vragen om hun interesse kenbaar te maken via de mail naar ledenadministratie@futsalbedum.nl. Het heeft voorlopig geen zin om zonder overleg een nieuw team in te schrijven.

×

 
Wil je een wedstrijd verplaatsen en/of afmelden? Neem hieronder, via Whatsapp contact op met onze wedstrijdsecretaris:

× Wedstrijdzaken